در مورخه 1402/11/30 راس ساعت 9 صبح جلسه ای با حضور مدیرکل امورمالیاتی استان گیلان، جناب آقای برهانی نیا و معاونین محترم مدیرکل، با حضور آقای ایوب یاقتی دبیر اتحادیه میوه و تره بار رشت و تعدادی از فعالین در میادین میوه و تره بار ولیعصر و آزادی و صاحبان صنف خرده فروشی سطح شهر، اعم از مغازه دار و فروشندگان سیار تشکیل گردید و در خصوص مالیات سال 1401 بحث و بررسی همه جانبه انجام گرفت و توسط یکی از حق العملکاران مستقر در میدان بار مشکلات و میزان سود و نحوه فعالیت سخنانی بیان گردید.
تشریح ضرایب مالیاتی از طرف ایوب یاقوتی که ضریب ( نسبت سود) صورت گرفت و عنوان شد که سود 40 درصد برای حق العملکاران و 3 درصد برای فروشندگان میوه و تره بارمستقر در میادین میوه و تره بار و نسبت سود 12 درصد برای خرده فروشان سطح شهر بسیار زیاد و سنگین است. عملا سود واقعی فروش میوه بسیار اندک و بعلت آنکه میوه بسرعت فاسد و غیرقابل مصرف می شود و زمان ماندگاری بسیار کوتاهی دارد امکان نگهداری از آن حتی برای چند روز هم وجود ندارد و فروشندگان دچار زیان های هنگفت با توجه به سرمایه محدود خود می شوند و موجب ورشکستگی و تعطیلی کسب و کار این صنف می شود.ضریب مطالبه مالیات برای این صنف بسیار زیاد و همچنین سود در فروش میوه هم وجود ندارد.
با تماس تلفن بعمل آمده مدیرکل امورمالیاتی با رئیس هیئت امنای میادین میوه و تره بار تهران، جناب آقای حاج اکبر یاوری و جناب آقای حاج مصطفی دارایی نژاد، عضو محترم اتاق بازرگانی ایران، مقرر شد بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی با رایزنی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، نسبت سود واقعی برای فروشندگان و حق العملکاران میوه و تره بار مستقر در میادین بار سطح شهر تعیین و میزان سود معقول و واقعی مالیات به صنف از سوی سازمان امور مالیاتی مطالبه شود و این صنف مالیات واقعی خود را بموقع پرداخت نماید .
مدیرکل محترم برای حل و فصل مالیات سال 1401 قول مساعدت و کمک باتوجه به ظرفیت های قانونی ماده 238 ق.م.م . بخشنامه های جاری و رویکرد سازمان برای همکاری با کلیه اصناف مالیات 1401 را دادند.
در انتها جلسه با ذکر صلوات بر محمد (ص) و آل محمد(ص) خاتمه یافت.